Fosta iubită a lui Smiley s-a măritat, e mămică, dar nu are parte de o viață liniștită! Laura Cosoi și soțul ei, conflict uriaș cu vecinii!

Fosta iubită a lui Smiley s-a măritat, e mămică, dar nu are parte de o viață liniștită! Laura Cosoi și soțul ei, conflict uriaș cu vecinii!

Laura Cosoi, fosta mare iubire a lui Smiley, s-a căsătorit în 2015 cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean și are cu acesta doi copii. Cu toate astea, ea nu are parte de o viață liniștită. Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, și-au cumpărat în 2017 un apartament situat într-o vilă, în sectorul 1, sperând ca acolo să aibă parte de liniștea necesară unei tinere familii. Nu a fost însă cu noroc, pentru că cei doi au nimerit în centrul unui scandaș uriaș purtat de ani buni de vecinii lor.

Fostul proprietar și-a dat vecinii în judecată, Laura și soțul ei au continuat procesul

Laura Cosoi, fosta iubită a lui Smiley, și soțul ei, se ceartă de mai bine de trei ani cu vecinii lor din cauza accesului la spațiile comune ale imobilului. Mai precis, cei doi au cumpărat un apartament la etajul 1 din corpul B a unei vile însă ei dețin două boxe în corpul A. Imobilul este proiectat în așa fel încât singurul mod de a pătrunde la anexele apartamentului să fie pe proprietatea vecinilor, iar aceștia, la un moment dat, n-au mai vrut să le dea voie să treacă pe la ei prin curte, așa că au schimbat încuietoarea. Scandalul dintre vecini a izbucnit încă dinaintea mutării Laurei Cosoi și a lui Cosmin Curticăpean, însă cei doi au crezut că vor rezolva situația pe cale amiabilă. Din păcate, acest lucru nu s-a putut, iar vecinii au ajuns în instanță.

Sursa: wowbiz.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.